Hydra beauty

Hydra Beauty is een veelgevraagde niet-chirurgische huidverzorgingsbehandeling die zich richt op het zuiveren, voeden en vernieuwen van de huid. Het is een uitstekende keuze voor individuen met diverse huidcondities, zoals zonbeschadigde huid, vette huid met onzuiverheden, verouderende huid en een huid met rosacea.

Wat is een Hydra Beauty behandeling?

Een Hydra Beauty behandeling is een ‘must’ voor eenieder huid. De behandeling bestaat uit verschillende stappen die jouw huid een mooie en stralende glow geeft. Met behulp van deze behandelingen werken we op onzuiverheden, fijne lijntjes en oppervlakkige pigmentvlekken.

De behandeling voelt aan als een ‘vochtige stofzuiger’ die over de huid gaat. De tip van het handvat zuigt het vuil eruit en de serums die we gebruiken verweken de dode huidcellen en andere onzuiverheden.

Voor het mooiste resultaat adviseren wij om de 4 tot 8 weken de behandeling te herhalen. Na verloop van tijd begint je huid namelijk te verstoppen en weer onzuiverheden te creëeren. De behandeling is volledig pijnloos en geeft meteen na de behandeling een mooi, zichtbaar en voelbaar resultaat!

Voor wat is de Hydra Beauty behandeling geschikt?

Consultatie

Behandelplan van Hydra beauty

Bij een eerste bezoek aan één van onze klinieken zullen wij eerst altijd een gratis consulatie inplannen. Tijdens dit gesprek zullen we de behandeling bespreken, alsook de wensen en verwachtingen afstemmen. Ook is er tijd om vragen te stellen aan onze specialisten. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een gratis proefbehandeling te nemen, bij één van de oksels. Binnen enkele weken ziet de klant dan het verschil met de andere oksel.

Tijdens dit consult ervaart de klant onze service, de behandeling maar weet ze ook precies wat zij kan verwachten gedurende de behandelperiode.

Behandeltraject

Er is geen voorbereiding vereist voor deze behandeling. Wel wordt er verwacht dat je zonder make-up naar de behandeling komt. 

De Hydra Beauty behandeling is een stapsgewijze behandeling. Eerst wordt de huid gereinigd. Vervolgens wordt er een milde peeling aangebracht. Daarna zal er extractie van de huid plaatsvinden waarmee alle onzuiverheden worden verwijderd. Tot slot worden er antioxidanten in de huid ingesluisd

Gemiddeld zijn er 3 behandelingen nodig. De behandeling wordt vaak gecombineerd met een diepere peeling (van Image Skincare) of met microneedling (Dermapen). Afhankelijk van uw doel en indicatie wordt er een gepast behandelplan gemaakt.  

Na de behandeling ziet u gelijk het resultaat, namelijk een mooie gloed van uw huid. De huid voelt schoon en gehydrateerd aan.

Book now

Boek nu jouw beauty behandeling bij een van onze vestigingen.