Over Laser Away

Laser Away Beauty Clinic

Laser Away Beauty Clinic is dé specialist als het aankomt op het gebied van laser- en huidbehandelingen. Met geavanceerde lasertechnieken zorgen wij ervoor dat onze klanten nooit meer hoeven te scheren, waxen en/of te epileren. Naast permanente ontharing bieden wij ook andere behandelingen aan, zoals het verwijderen van tatoeages, het verwijderen van permanente make-up en vele huidverzorging- en huidverbeteringsbehandelingen.

Inmiddels hebben wij vestigingen in zowel Nederland (Roosendaal en Oss) als in België (Antwerpen).

Ons team 

Laser Away Beauty Clinic beschikt over een team van gediplomeerde laser- en schoonheidsspecalisten. Al ons personeel wordt intern opgeleid om de apparatuur op de juiste en veilige manier te gebruiken. Ook beschikken ze over de juiste certificaten.

Service

Bij ons staat de klant centraal. Het draait tenslotte volledig om het zo goed mogelijk bedienen van onze klanten. Bij ons word je dan ook daadwerkelijk in de watten gelegd. Een behandeling bij Laser Away Beauty Clinic is een gehele ervaring. Onze specialisten zullen zorgdragen om u zo aangenaam te laten voelen. U zult zich ten alle tijden op uw gemak voelen. 

Book now

Boek nu jouw beauty behandeling bij een van onze vestigingen.