Tattoo / Pmu weglaseren

Wanneer u af wilt van uw permanente make-up, dan biedt een laserbehandeling uitkomst. Bij Laser Away zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van oude of foutief gezette permanente make-up, en tattoos.

Wat is de picolaser?

De picolaser die wij in onze salon gebruiken maakt gebruik van de nieuwste technologie om vrijwel alle tatoeage (en Permanente Makeup) inktkleuren te verwijderen door het leveren van ultrakorte picoseconde energie pulsen. Na slechts enkele behandelingen is er al een goed resultaat zichtbaar. Onze specialisten behandelingen jouw tatoeage of PMU met deze picolaser. 

Onze picolaser is ook goed voor:

Consultatie

Behandelplan van Tattoo / PMU weglaseren

Bij een eerste bezoek aan één van onze klinieken zullen wij eerst altijd een gratis consulatie inplannen. Tijdens dit gesprek zullen we de behandeling bespreken, alsook de wensen en verwachtingen afstemmen. Ook is er tijd om vragen te stellen aan onze specialisten. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een gratis proefbehandeling te nemen, bij één van de oksels. Binnen enkele weken ziet de klant dan het verschil met de andere oksel.

Tijdens dit consult ervaart de klant onze service, de behandeling maar weet ze ook precies wat zij kan verwachten gedurende de behandelperiode.

Behandeltraject

Van belang is dat u minimaal 4 weken voorafgaand aan de behandeling uit de zon blijft op de te behandelen gebieden. Dit geldt ook voor de zonnebank en het gebruik van zelfbruiners. Geadviseerd wordt dat er te allen tijde minimaal SPF 30 gebruikt wordt.

Tijdens de behandeling zullen wij met de picolaser de inktdeeltjes in de makeup en tattoage laseren. De laserstralen worden door de grote inktdeeltjes in de huid geabsorbeerd. Het pigment, dat aangebracht is in de tattoo/pmu, zal hierdoor breken tot kleinere inktdeeltjes. De inktdeeltjes worden uiteindelijk kleiner en op een natuurlijke wijze uit het lichaam afgevoerd.

Gemiddeld zijn er 6 behandelingen nodig voor het verwijderen van tattoeages en permanente makeup. Vooraf is dit echter niet goed te voorspellen, omdat dit afhangt van factoren zoals de inktkleur, de diepte van de tatoeages en de huidtype. Het interval tussen de behandelingen is 6 tot 8 weken.

De eerste uren na de behandeling kan de huid nog warm en branderig aanvoelen. Dit kan ongeveer twee dagen aanhouden. Het komt bijna altijd voor dat de huid rood wordt, opgezwollen raakt en er korstjes ontstaan. Er zijn verschillende nazorgmaatregelen na de behandeling:

Book now

Boek nu jouw beauty behandeling bij een van onze vestigingen.