Microneedling

Microneedling is een minimaal invasieve procedure waarbij hele fijne naaldjes gebruikt worden voor het maken van kleine (micro), gelijkmatige openingen in de huid. Hiermee wordt het natuurlijke helingsproces geactiveerd en wordt onder andere extra collageen aangemaakt.

Wat is Dermapen?

De Dermapen 4 is dé nieuwste techniek op het gebied van Microneedling. Met miljoenen Dermapen-behandelingen die wereldwijd al uitgevoerd zijn verdient u nu ook het beste!

Het is een behandeling waarbij de huid met zeer fijne, van chirurgisch metaal vervaardigde naaldjes wordt geperforeerd. Door middel van de dermapen wordt op gecontroleerde, zachte en doelgerichte wijze de huid aangezet tot heractiveren en vormen van collageen en elastine.

Award Winning Firm

De behandeling is geschikt bij de volgende huidproblemen:

De Dermapen 4 is geschikt voor alle huidtypen en heeft ook een korte hersteltijd.

Consultatie

Behandelplan van Microneedling

Bij een eerste bezoek aan één van onze klinieken zullen wij eerst altijd een gratis consulatie inplannen. Tijdens dit gesprek zullen we de behandeling bespreken, alsook de wensen en verwachtingen afstemmen. Ook is er tijd om vragen te stellen aan onze specialisten. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een gratis proefbehandeling te nemen, bij één van de oksels. Binnen enkele weken ziet de klant dan het verschil met de andere oksel.

Tijdens dit consult ervaart de klant onze service, de behandeling maar weet ze ook precies wat zij kan verwachten gedurende de behandelperiode.

Behandeltraject

De eerste stap van de behandeling is het aanbrengen van een serum van hyaluronzuur op je huid. Dit zorgt ervoor dat we zachtjes over de huid kunnen glijden met de Dermapen. Ook zorgen we er op deze manier voor dat de serum in de juiste huidlaag terechtkomt door de kanaaltjes die gemaakt worden met de Dermapen.

Vervolgens zullen wij met roterende bewegingen met de Dermapen over uw huid gaan. De behandeldiepte van de pen kan ingesteld worden, deze is namelijk afgestemd op het te behandelen huidoppervlak en de situatie.

Wat zijn Dermapen™-behandelingen?

De Dermapen 4™ is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar waarbij de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie wordt toegepast om de huid verticaal te penetreren middels minuscule naaldjes.

De Dermapen 4™ glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes en dit tot wel 104% sneller dan andere Micro Needling apparaten. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van ons lichaam hierop genereert een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine, evenals een herstructurering en totale verjonging van de huid overal op het lichaam en het gelaat. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus tot grotere gebieden zoals hals en décolleté en bij de buik en benen voor behandeling van bijvoorbeeld striae.

De Dermapen 4™ is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Micro Needling apparaat op de markt. De Dermapen 4™ behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Micro Needling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten. 

Traditionele dermaroller technieken zijn vaak bloederig en pijnlijk waarbij een topische verdovende crème (TLA) voorafgaand aan de behandeling aangebracht moet worden. Een enorme vooruitgang was de introductie van de Dermapen 3™ waarbij minder schade en pijn aan de opperhuid werd veroorzaakt, wat zorgde voor veiligere en effectievere Micro Neeling behandelingen. De nieuwe Dermapen 4™ laat zijn concurrenten ver achter zich. Dit is de comfortabelste en meest pijnloze Micro Neeling behandelingen op de markt. De Dermapen 4 ™ behandelingen zijn zo comfortabel dat een verdovende crème niet nodig is. Ga maar gewoon lekker liggen en geniet van de verbluffende resultaten. 

DermapenWorld™ is de uitvinder en vertrouwde marktleider van Micro Needling en heeft samengewerkt met toonaangevende onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria en klinische experts om de Dp Dermaceuticals™ te ontwikkelen. Dit is ‘s werelds eerste huidverzorgingsassortiment, exclusief ontwikkelt voor Micro Needling behandelingen. De Dp Dermaceuticals protocollen worden wereldwijd aanbevolen door duizenden behandelaren voor veilig gebruik tijdens Micro Needling behandelingen.

Voor optimale behandelresultaten kunt u thuis ook gebruik maken van de Dp Dermaceuticals™ die worden geadviseerd door uw behandelaar. Dit om de huid voor te bereiden, te versterken en te verstevigen (met name voor dunne of kwetsbare gedeelten van de huid). Blijf de Dp Dermaceuticals™ gedurende een periode van 2-3 weken gebruiken, voorafgaand aan en na de Dermapen™ behandelingen. Het Dp Dermaceuticals™ assortiment is van een medisch niveau met krachtige werkzame stoffen voor antiveroudering en werkt tevens als corrigerende huidverzorging en is uiteraard ook uitermate geschikt als uw dagelijkse verzorging.

Het assortiment bevat onder andere een reiniging, een scrub, een hydraterende crème, specifieke behandelcrèmes en een 3D gezichtsmasker. Ook is er een medicinale en ademende camouflage met een SPF factor 30. Dit is de Cover Recover™ welke speciaal ontwikkeld is als een dagelijkse anti-verouderings make-up en zorgt voor direct herstel voor en na de behandeling.

Verjonging*: 3-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

Acnélittekens: 4-6 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

Striae: 4-8 behandelingen met intervallen van 6-8 weken

Pigmentatie: 4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken

*Oppervlakkige huidverjongende behandelingen worden aanbevolen met intervallen van 4 weken. 

Hoewel er geen bewijs bestaat dat Dermapen™ behandelingen bepaalde injectables kunnen tegenwerken, is het belangrijk dat u uw behandelaar het laat weten als u een injectiebehandeling heeft gehad, of van plan bent er een te ondergaan in de nabije toekomst. Uw behandelaar kan u advies geven over wanneer u dan uw behandeling kunt inplannen.

U ziet normaal gesproken resultaten na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen (met intervallen van 2-8 weken). De toestand van uw huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6-12 maanden na een reeks behandelingen, vooral wanneer deze gepaard gaat met de aanbevolen verzorging voor en na de behandeling.

Normaal gesproken niet, maar u kunt wel een rood gezicht hebben gedurende 12-48 uren na de behandeling. Het aanbrengen van de Cover Recover™ zal de huid camoufleren en genezen zodat u onmiddellijk weer uw dagelijkse bezigheden kunt hervatten. 

Book now

Boek nu jouw beauty behandeling bij een van onze vestigingen.