Lipocavitatie

Wat is lipocavitatie?

Lipocavitatie is een esthetische behandeling waarbij ultrasone geluidsgevolgen gebruikt worden om gelokaliseerd vet te reduceren. De effecten van de laagfrequente golven zorgen voor de vorming van microbubbels in het vetweefstel. Deze bubbels vergroten in omvang en barsten open, waardoor alle vetcellen ook barsten en in de intracellulaire ruimte komen. Op een natuurlijke wijzen verlaten deze vetcellen het lichaam, via de darmen. Hierdoor is het mogelijk om zonder chirurgische ingrepen de vetrolletjes definitief te verwijderen.

Zichtbare resultaten vetvermindering

Het is wetenschappelijk bewezen dat de lage frequentie golven bijdragen aan het stimuleren van de bloedsomloop en het herstellen van de bindweefsel cellen die verantwoordelijk zijn voor het vernieuwen van het weefsel in het menselijk lichaam. Het resultaat van de behandeling is meteen na de eerste sessies al te merken. Zichtbaar wordt de omvang van het vet verminderd met 3-8 cm. De behandeling is dé beste optie om te ontdoen van cellulitis, vetophoping in probleemgebieden en het corrigeren van imperfecties in uw figuur. Het aantal behandelingen hangt volledig af van de dikte van de vetlaag en natuurlijk ook van wanneer u tevreden bent.

 

De volgende zones kunnen behandeld worden: 

 

Consultatie

Behandelplan van Lipocavitatie

Bij een eerste bezoek aan één van onze klinieken zullen wij eerst altijd een gratis consulatie inplannen. Tijdens dit gesprek zullen we de behandeling bespreken, alsook de wensen en verwachtingen afstemmen. Ook is er tijd om vragen te stellen aan onze specialisten. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een gratis proefbehandeling te nemen, bij één van de oksels. Binnen enkele weken ziet de klant dan het verschil met de andere oksel.

Tijdens dit consult ervaart de klant onze service, de behandeling maar weet ze ook precies wat zij kan verwachten gedurende de behandelperiode.

Behandeltraject

Minimaal twee uur van te voren mag u niet meer eten en/of drinken.

De behandelingen zijn veilig, pijnloos en vergen nagenoeg geen herstelperiode. Na de uitgevoerde behandeling is er een significante verminderen van vetplooien.

Book now

Boek nu jouw beauty behandeling bij een van onze vestigingen.